Magyar Német Angol

Szállásfoglalás

Foglalás típusa
Csomag kiválasztása
[no_room_package]
Időpont kiválasztása
Időpont kiválasztása
Szolgáltatás kiválasztása
 
 
Foglalandó helyek megadása
Felnőtt vendégek száma:
Gyermek (2-10 év között) száma:
Gyermek (2 éves korig) száma:
Árkalkuláció
30%-os előleg fizetésének módja
Előleg:

 

Foglalási feltételek

A Négy Évszak Termálüdülőben lefoglalható minimális éjszakák száma: 2 db.

A Négy Évszak Termálüdülő részére két módon adható le foglalás:

- A Négy Évszak Termálüdülő honlapján (www.termaludulo.hu) található on-line foglalási rendszerben. Az on-line foglaláshoz a honlapon történő regisztráció szükséges, melyhez az alábbi adatokat kell megadni: teljes név, lakcím, e-mail cím, telefonszám. Az online foglalás leadásakor a lefoglalni kívánt szállás díja minimum 30%-ának - előlegként - bankkártyával, vagy utalással történő megfizetése szükséges. A fennmaradó összeg megfizetése helyben, a Négy Évszak Termálüdülőben történik kézpénzes fizetés, üdülési csekk vagy bankkártyás fizetés útján.

- A Négy Évszak Termálüdülő honlapján (www.termaludulo.hu) megjelölt email vagy telefax elérhetőségeken. Ez esetben a foglalás véglegesítéséhez a lefoglalni kívánt szállás díja minimum 30%-ának - előlegként - megfizetése szükséges, amely történhet postai csekken vagy banki átutalás útján. A foglalás azon a napon minősül érvényesen leadottnak, amikor az összeg a Négy Évszak Termálüdülőt üzemeltető Négy Évszak Termálüdülő Zrt. számláján jóváírásra került. A fennmaradó összeg megfizetése helyben, a Négy Évszak Termálüdülőben történik kézpénzes fizetés, üdülési csekk vagy bankkártyás fizetés útján.

A foglalás leadásakor kell jelezni, ha a Négy Évszak Termálüdülő által biztosított kedvezmények közül valamelyiket a foglalást leadó fél igénybe kívánja venni (pl. Családi Kártya kedvezmény, HVG Klubkártya kedvezmény, stb.).

Reggeli, félpanzió, illetve teljes panzió igénybevételét legkésőbb az érkezés napján jelezni kell.

Bejelentkezés 18.00 óráig, érkezéskor kérjük hívni a 70/3137422-es telefonszámot! Kijelentkezés: délelőtt 12.00 óráig.

A Négy Évszak Termálüdülő honlapján feltüntetett árak tartalmazzák az adókat, kivéve a helyi idegenforgalmi adót, amely felnőtteknek (18 éven felüliek) 300 Ft/fő/nap.
Gyermekkedvezmények: 4 éves korig szülővel egy szobában ingyen. 10 éves korig a csomagárakból 50 % kedvezmény.

Lemondási szabályok:
Amennyiben az érkezés napjáig a foglalást leadó vagy a szállást, illetve szolgáltatást igénybe vevő fél jelzi, hogy a lefoglalt szállást, illetve szolgáltatást egy későbbi időpontban kívánja igénybe venni, akkor a tervezett érkezés napját követő fél éven belül egy előzetesen egyezetett időpontban igénybe vehető a lefoglalt szolgáltatás/szállás.

Amennyiben a foglalást leadó vagy a szállást, illetve szolgáltatást igénybe vevő fél a tervezett érkezés napjáig nem érkezik meg, vagy rendelését nem mondja le, az előlegként megfizetett összeget –azaz a szolgáltatás, illetve szállás díjának előzetesen megfizetett összegének 30%-át - a Négy Évszak Termálüdülőt üzemeltető Négy Évszak Termálüdülő Zrt. nem téríti vissza, a szolgáltatás, illetve szállás díjának előzetesen megfizetett összegéből annak 30%-át – azaz az előleg összegét - meghaladó része a foglalást leadó fél részére a tervezett érkezés napját követő legkésőbb 10 munkanapon belül visszafizetésre kerül.

A foglalás megtörténte után az azzal kapcsolatos összes információt tartalmazó visszaigazoló levelet küldünk a foglalás során megadott email címre, amely tartalmazza a foglalás lemondására vonatkozó feltételeket is.

A Négy Évszak Termálüdülő részére a fentebb leírt foglalási módok bármelyike útján leadott foglalással a foglalást leadó fél elismeri, tudomásul veszi és elfogadja a jelen Foglalási feltételeket, illetve hozzájárulását adja ahhoz, hogy általa a foglalás leadása során rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Négy Évszak Termálüdülőt üzemeltető Négy Évszak Termálüdülő Zrt. a foglalás feldolgozásához, illetve teljesítéséhez felhasználja és kezelje.

A Négy Évszak Termálüdülő részére a fentebb leírt foglalási módok bármelyike útján leadott foglalás, illetve hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. kizárólag a foglalás feldolgozásához és teljesítéséhez, illetve a hírlevél emailben való megküldése céljából használja fel és kezeli. Ennek során a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. a tudomására jutott személyes adatokat az azokat rendelkezésre bocsátó fél hozzájárulása nélkül semmilyen körülmények között nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés és a hatósági eljárás eseteit.

A foglalási rendszer működésével és a bankkártyás fizetéssel kapcsolatos reklamációkat a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. alábbi elérhetőségeire kell eljuttatni:
Levélcím: 7555 Csokonyavisonta, Üdülő sor 1.
Fax: +36 82 512 739
E-mail cím: info@termaludulo.hu