Magyar Német Angol

Szolgáltatás igénybevétele

A Négy Évszak Termálüdülő Zrt. honlapján lehetőség van on-line bankkártyás fizetésre is.

Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások

A bankkártyás fizetést a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. honlapját használó partnerek korlátozás nélkül igénybevehetik.
 

Ügyféladatok kezelésének és felhasználásának módja

Az Ügyfelektől kapott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat csak a szolgáltatás teljesítése érdekében használjuk fel.
 

Adatvédelemre és adatkezelésre vonatkozó információk

A K&H Bank biztosítja a biztonságos bankkártyás fizetési megoldást. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt 128-bites SSL titkosítás védi. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a K&H Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.
Amennyiben az Ön által használt böngészőprogram (legalább Netscape 4.7 vagy Windows Internet Explorer 5 verziók) az SSL titkosítást nem támogatja, úgy ezt az internetes bankkártyás fizetési megoldását nem tudja használni.

A Négy Évszak Termálüdülő részére a Foglalási feltételekben leírt foglalási módok bármelyike útján leadott foglalás, illetve hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. kizárólag a foglalás feldolgozásához és teljesítéséhez, illetve a hírlevél emailben való megküldése céljából használja fel és kezeli. Ennek során a Négy Évszak Termálüdülő Zrt. a tudomására jutott személyes adatokat az azokat rendelkezésre bocsátó fél hozzájárulása nélkül semmilyen körülmények között nem teszi harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés és a hatósági eljárás eseteit.